Massage er mange tusind år gammel. Man benytter fortrinsvis tynde nåle som placeres i nøje udvalgte punkter.
Punkterne ligger på en linie, som kaldes en meridian(energi bane), og det er netop her man kan regulere og stimulere når der opstår sygdom. For i kinesernes øjne er sygdom og smerte et billede på en uballance eller en blokering i meridiansystemet.
Nogle gange benyttes også tryk eller vakum til behandling. ØRE AKUPUNKTUR er et hologram af kroppen. Ud fra en tredimensionel opfattelse af legemet, vil man finde punkter på øret svarende til kroppens organer og områder. Behandlingen virker gennem nervesystemet.Her bruges både almindelige tynde nåle samt perma nåle som sidder en uges tid.
Til børn og voksne med nåleskræk anvendes "ørefrø", som er en lille kugle på et stykke plaster, der giver et konstant tryk. (Dette er kun til øre akupunktur) Øre akupunktur indgår også i almindelig traditionel krops akupunktur. Det er vigtigt at få talt om alle "skavanker" ved første konsultation, så der kan tegne sig et billede af uballancens karakter, og den rette bahandling kan sættes ind.
DANMARK yder tilskud til Akupunktur.
Flere forsikrings selskaber yder også tilskud til Akupunktur gennem sundheds forsikringer, tegnet af firmaer eller private.
Jeg er medlem af PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER
pLigesom jeg også er RAB registreret(sundheds styrelsens godkendelse af mine eksaminer.
Mulige reaktioner på behandling: Rart at vide:
Øget vandladning Bedre søvn Husk at drikke rigeligt efter behandling Ændret afføring Bedre humør Jeg samarbejder gerne med Læger Afslappethed Mere energi TAVSHEDSPLIGT som RAB registreret